Antlitz-analyysi ja solumineraalihoito

Dr. Hickethierin 1920-luvun alussa kehittämän ja Dr. Schüsslerin biokemiaan perustuvan Antlitz-analyysin avulla, kartoitetaan keholle ja sen toiminnoille, elintärkeiden kivennäisaineiden solutason puutostilat. Kartoitus tehdään yksilöllisesti, kasvojen ihoa tutkimalla.

Havannoitavia asioita ovat mm. kasvojen ihon väri, paikalliset värimuutokset, eri rasvaisuudet, kiillot, rypyt ja ihon pinnan sekä kasvojen muutokset.

Antlitz-analyysin tulosten pohjalta teen yksilöllisen suosituksen, kokonaisvaltaiseen solumineraalihoitoon.

Dr Schüsslerin (1821-1898) kahdentoista solumineraalin pohjalta toimiva hoitomenetelmä, on vaihtoehtoinen, täydentävä ja luonnollinen. Solumineraaleilla ei tiedetä olevan haitallisia sivuvaikutuksia. Ne imeytyvät tehokkaasti ja nopeasti suun ja nielun limakalvon kautta, suoraan verenkiertoon ja sitä kautta soluun. Ne auttavat samanaikaisesti kehoa käyttämään hyväkseen myös normaalista ravinnosta ja lisäravinteista saatavia vastaavia, karkearakenteisempia kivennäisaineita. Lähde: Annukka Aarnion kirja Solumineraalit.

Voit tilata kauttani Solumineraali® by annukka aarnio tuotteita.
Niiden valmistuksessa noudatetaan tarkoin vanhaa, vuodelta 1874 tunnettua Original Dr. Schüssler menetelmää & reseptiä. Kivennäisaineet hierretään käsityönä perinteisesti kuivattuun, vapaiden lehmien maidosta saatuun maitosokeriin huhmareessa joko 6 tai 12 tuntia käsin hiertäen.
Lisätietoa tuotteista: https://solumineraali.com/solumineraali-tradition