Olen Nina Wikström, ja olen iloinen, että olet löytänyt sivulleni.

Toivon että löydät täältä kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyviä oivalluksia ja että voin auttaa sinua ja/tai organisaatiotasi voimaan paremmin. Olen kiinnostunut mielen ja kehon yhteydestä, erityisesti siitä miten ajatuksilla ja tunteilla on keskeinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. 

Oma matkani hyvinvointivalmentajaksi ja mentoriksi
Peruskoulutukseltani olen KTM työskentelin finanssi alalla kolmisenkymmentä vuotta. Kun oma terveyteni alkoi reistailla 2010, aloin koululääketieteen tarjoamien hoitojen ohessa, etsiä syvempiä vastauksia siihen miksi kehoni oireili. Vuonna 2012 tutustuin minulle aiemmin tuntemattomaan homeopatiaan. Sen luonnollisuus puhutteli minua, kiinnostus sitä kohtaan kasvoi ja syksyllä 2013 löysinkin itseni sitten koulunpenkiltä.  Yli nelivuotinen matkani klassiseksi homeopaatiksi, työni ohella, oli alkanut. 

Mistä käsin valmennan ja työskentelen?
Homeopatian opintojen kautta aloin ymmärtää, että aivan kuin luonnolla, myös keholla on luontainen tapa ylläpitää terveyttä ja tasapainottaa olotilaamme, kunhan vain kuuntelemme sen viestejä. 

Minua alkoi yhä enemmän kiinnostaa myös mielen toiminta, se miten sisältä käsin luomme kokemuksemme kaikesta. Aloitin opinnot 3P -akatemiassa, josta valmistuin fasilitaattoriksi toukokuussa 2016.
Aloin ymmärtää syvemmin, miten tunnemme oman ajattelumme ja omat tulkintamme ympärillä olevasta ja tapahtuvasta hetki hetkeltä. Aloin nähdä minkälainen potentiaali mielessämme piilee- mielemme kyvyn luoda sekä hyvää että huonoa.

Keväällä 2018 aloitin lisäksi Kairon Instituutin tunnevyöhyketerapiaopinnot. Niiden kautta minulle on avautunut syvempi ja laajempi kokonaisymmärrys siitä, miten olemme ajatteleva, tunteva, fyysinen kokonaisuus. Miten alitajuiset patoutuneet tunteet ja tunnelukot vaikuttavat meihin ja voivat näyttäytyä esimerkiksi erilaisina särkyinä tai jumiutuneina ajatusmalleina. Tunnevyöhyketerapia antaa työkalun näiden tunnelukkojen paikantamiseen ja fyysisten ulospääsyväylien avaamiseen. 

Yhdessä opiskelijaystäväni kanssa kirjoittamamme lopputyö käsitteli työhyvinvoinnin alkulähdettä ja muodostui syväsukellukseksi siihen, mistä hyvä ja huono olo syntyvät, ja miten meillä on hyvinvoinnin avaimet koko ajan käsissämme kun ymmärrämme oman mielemme potentiaalin.

Missioni
Olen oman matkani aikana keskittynyt sairauden sijaan terveyteen ja sen ymmärtämiseen ja kuuntelemiseen mitä kehoni on viestinyt. Tämä on lähestymistapani myös valmennuksissa ja asiakastyöskentelyssä.
Tältä pohjalta tunnen, että voin ja haluan auttaa asiakkaitani paikantamaan energiasolmuja ja -syöppöjä, näkemään miten he voivat paremmin ylläpitää tasapainoa ja ohjata energiaansa hyvinvointiin.

Työkaluni
Palveluissani hyödynnän ymmärrystäni, joka on kasvanut monipuolisten opintojeni kautta, laajasta asiakastyöstäni sekä omista kokemuksistani ja oivalluksistani matkan varrella.

Koulutukseni

KTM Svenska Handelshögskolan, Helsinki 

Dipl. klassinen homeopaatti, Transformational School of Homeopathy, Helsinki
(sis peruslääketieteen anatomian, fysiologian ja patologian opinnot, EA1, hätäensiapu). Useat jatko-opinto seminaarit 

Fasilitaattori, 3P Akatemia, Espoo 

Fasilitaattori, Circling Space, USA

Solumineraali Peruskurssi Profi ja jatkokurssi 

Tunnevyöhyketerapia, Kairon instituutti 

Tanzania, Homeopathy for health in Africa. Sain kahden viikon ajan mahdollisuuden osallistua ja seurata upeaa työskentelyä Tanzaniassa eri aidsklinikoilla ja kuulovammaisten lasten koulussa. Tämä lisäsi ymmärrystäni homeopatian toimivuudesta ja käyttömahdollisuuksista yhdessä koululääketieteen kanssa ja erikseen

Nuoren mielen ensiapu (NMEA), Helsinki 

Yrittäjän ammattitutkinto ja Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto. Rastor-Instituutti ry