Olen Nina Wikström, viisikymppinen onnellisessa avioliitossa elävä, kahden jo aikuisen pojan äiti.
Liikkuminen luonnossa ja saaristossa ovat lähellä sydäntäni. 

Olen iloinen että olet löytänyt sivulleni. Toivon että löydät täältä kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyviä oivalluksia ja että voin auttaa sinua ja/tai organisaatiotasi voimaan hyvin. Olen kiinnostunut mielen ja kehon yhteydestä, erityisesti siitä miten ajatuksilla ja tunteilla on keskeinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. 

Oma matkani homeopaatiksi ja hyvinvointivalmentajaksi
Peruskoulutukseltani olen Kauppatieteiden maisteri ja olen työskennellyt  pankkimaailmassa yli 30 vuotta.
Vuonna 2012, kun oman sairauden hoito olisi vaatinut solunsalpaajien käytön aloittamista, tunsin ettei se ollut minulle oikea tie. Seurasin intuitiotani ja päädyin tutustumaan minulle aiemmin tuntemattomaan homeopatiaan. Se tuntui resonoivan syvältä. Syksyllä 2013 löysinkin itseni sitten koulunpenkilä ja yli nelivuotinen matkani klassiseksi homeopaatiksi pankkiurani sivussa oli alkanut. En kuitenkaan voinut hyvin. Työni vaati paljon, päiväni venyivät ja ihoni oireili pahasti ja tunsin etten saanut kunnolla henkeä. Keväällä 2014 tuli seinä vastaan ja totesin, että olin henkisesti siinä kunnossa, ettei minulla ollut sillä hetkellä työnantajalle mitään annettavaa.

Minulla oli ollut vahva tunne jaksamisestani, olin työskennellyt monissa vastuullisissa tehtävissä ja vapaa-ajalla jopa juossut useita maratoneja, mutta nyt olin henkisesti uupunut.
Jäin kuukauden burnout- lomalle.
Tuona aikana hiljensin itseni täysin, päivisin kävelin luonnossa, annoin itseni vain olla.

Mistä käsin valmennan ja työskentelen?
Homeopatian opintojen kautta aloin ymmärtää että aivan kuin luonnolla, myös keholla on luontainen tapa ylläpitää terveyttä ja tasapainottaa olotilaamme, kunhan vain kuuntelemme sen viestejä. Onneksi seinä tuli vastaan, se herätti.

Minua alkoi yhä enemmän kiinnostaa mielen toiminta, se miten sisältä käsin luomme kokemuksemme kaikesta. Aloitin opinnot 3P -akatemiassa josta valmistuin mentoriksi toukokuussa 2016.
Aloin ymmärtää syvemmin, miten tunnemme oman ajattelumme ja omat tulkintamme ympärillä olevasta ja tapahtuvasta hetki hetkeltä. Aloin nähdä minkälainen potentiaali mielessämme piilee. Luoda sekä hyvää että huonoa.

Keväällä 2018 aloitin lisäksi Kaironin tunnevyöhyketerapiaopinnot. Niiden kautta minulle on avautunut syvempi ja laajempi kokonaisymmärrys siitä, miten olemme ajatteleva, tunteva, fyysinen kokonaisuus. Miten alitajuiset patoutuneet tunteet ja tunnelukot vaikuttavat meihin ja voivat näyttäytyä esimerkiksi erilaisina särkyinä tai jumittuneina ajatusmalleina. Tunnevyöhyketerapia antaa työkalun näiden tunnelukkojen paikantamiseen ja fyysisten ulospääsyväylien avaamiseen. Nämä opinnot jatkuvat edelleen.

Yhdessä opiskelijaystäväni kanssa kirjoittamamme homeopatian lopputyö käsitteli työhyvinvoinnin alkulähdettä ja muodostui syväsukellukseksi siihen, mistä hyvä ja huono olo syntyvät, ja miten meillä on hyvinvoinnin avaimet koko ajan käsissämme kun ymmärrämme oman mielemme potentiaalin.

Kaikki se mitä olen työurani aikana oppinut tasapainon tärkeydestä, työhyvinvoinnista ja sisäisestä potentiaalista, toimii nyt rikkautena, kun valmennan muita löytämään hyvinvoinnin itsestään. Ja se mikä pätee työhyvinvointiin pätee myös kaikkeen muuhun hyvinvointiin.

Missioni
Olen oman matkani aikana keskittynyt sairauden sijaan terveyteen ja sen ymmärtämiseen ja kuuntelemiseen mitä kehoni on viestinyt. Tämä on lähestymistapani myös valmennuksissa ja asiakastyöskentelyssä.
Tältä pohjalta tunnen, että voin ja haluan auttaa asiakkaitani paikantamaan energiasolmuja ja -syöppöjä, näkemään miten he voivat paremmin ylläpitää tasapainoa ja ohjata energiaansa hyvinvointiin.

Työkaluni
Väylinä tai peileinä epätasapainon, energiasyöppöjen ja solmujen löytämiseen käytän ymmärrystäni, joka on kasvanut klassisesta homeopatiasta, 3P:stä, tunnevyöhyketerapiasta ja ennen kaikkea omista kokemuksistani ja oivalluksistani matkan varrella.

Koulutukseni

KTM Svenska Handelshögskolan

Dipl. klassinen homeopaatti, Transformational School of Homeopathy, Helsinki
(sis peruslääketieteen anatomian, fysiologian ja patologian opinnot)

Useat jatko-opinto seminaarit

3P Akatemia, fasilitaattori

Tunnevyöhyketerapia, Kairon instituutti (jatkuu)

Tanzania, Homeopathy for health in Africa. Sain kahden viikon ajan mahdollisuuden osallistua ja seurata upeaa työskentelyä Tanzaniassa eri aidsklinikoilla ja kuulovammaisten lasten koulussa. Tämä lisäsi ymmärrystäni homeopatian toimivuudesta ja käyttömahdollisuuksista yhdessä koululääketieteen kanssa ja erikseen

Nuoren mielen ensiapu (NMEA)